fbpx Skip to content
21 november, 2020

Välkomna till Karlstads största träningsanläggning med fokus på funktionell träning på Örsholmen!

Vi välkomnar er till Karlstads största träningsanläggning med fokus på funktionell träning.

Hela 1300 kvm inomhusyta och 1500 kvm utomhusyta för träning. Hos oss finns också en övervåning på ca 150 kvm med träningsredskap och maskiner, mobilitetsdel, en härlig lounge, mötesrum och behandlingsrum.

Du hittar även fräscha omklädningsrum med dusch och skåp för förvaring.

Anläggningen rymmer hela 3 träningsytor varav en av dessa är en konstgräsyta på 230 kvm. Hos oss hittar du bland annat: 3 stora gymnastikriggar från Kraftmark, airassaultbikes, Concept 2 roddmaskiner och all övrig CrossFitutrustning du kan tänka dig.

Här finns även en open box yta för egen träning samt ytterligare en träningsdel på vårt övervåning.

I receptionen finns en shop och möjlighet att kunna köpa både dryck och nyttigare snacks.

Ett stenkast i från anläggningen ligger Vänern och intill den hittar du fina löpssträckor som skapar möjlighet till fantastisk utomhusträning.

Hos oss på CrossFit LifeBox är vi 5 heltidsanställda coacher samt 3 coacher som jobbar deltid. Vi kommer att erbjuda mellan 50 – 70 coachledda träningspass i veckan där deltagarantalet är max 12 personer. Detta för att alla våra medlemmar ska få personlig coachning vid varje träningstillfälle och för att vi vill se till att våra kunder når sina mål och får resultat av sin träning.

Utöver våra ordinarie träningspass jobbar vi även med personlig crossfitcoachning, crossfit för barn, tonåringar samt för seniorer.

Vi jobbar även med friskvård för företag och kan där skräddarsy lösningar för just ert företag och era behov.

En anläggning full av möjligheter där evidensbaserad träning ligger i fokus. Här tränar vi smart och för livet under ledning av våra grymma coacher.