Thomas Hammargren

Coach

Thomas är coachen som alltid guidar dig framåt på ett tryggt och pedagogiskt sätt. Han har många års erfarenhet som lärare, tränare och ledare och är van att vägleda människor framåt. Thomas är f d tennisspelare på elitnivå och numera utbildad personlig tränare och han brinner lite extra för styrketräning. Vill du ha hjälp med tekniken i de klassiska lyften som mark, bänkpress och benböj så boka in en personlig coachning med Thomas.

Favoritövning inom CrossFit?

“Marklyft! Övningarnas övning; en stenåldersövning som alltid är lika aktuell med sin förmåga att aktivera åtskilliga av kroppens muskler”.

thomas.hammargren@me.com

ADRESS

CrossFit LBK AB
Blekegatan 6
652 21 Karlstad

Org nr. 556897-5972

Öppettider

Alla dagar 06.00- 22.00

För boxens öppettider se schemat

CrossFit LBK AB. All Rights Reserved © 2020