Karin Ullén

Coach

Karin är lagspelaren som under i stort sett hela sitt liv idrottat och tävlat. Hon har bland annat spelat handboll och fotboll och numera spelar hon amerikansk fotboll på elitnivå. Karin tävlar gärna även i CrossFit. Hon är utbildad hälsotränare i Molkom och även utbildad massör. Som coach är Karin grym på att skapa lagkänsla, stärka vår gemenskap bland medlemmarna och på hennes pass ska alla med i mål. Hennes inställning att “inget är omöjligt” smittar gärna av sig till deltagarna på hennes pass. Karin får dig att ständigt utmana dig till max och att alltid fortsätta testa dina gränser.

Favoritövning inom CrossFit?

“Tunga cleans. Alltid kul att få lyfta tungt”

Karin Ullén
076 – 838 91 11

ADRESS

CrossFit LBK AB
Blekegatan 6
652 21 Karlstad

Org nr. 556897-5972

Öppettider

Alla dagar 06.00- 22.00

För boxens öppettider se schemat

CrossFit LBK AB. All Rights Reserved © 2020