Vi hjälper dig att nå dina resultat!

Att rörligheten är viktig har nog inte undgått någon! Oavsett om det handlar om att kunna genomföra träningsövningar utan att få ont och med god teknik eller att bli bättre på den sport du utövar så är rörligheten en avgörande faktor för ditt resultat. Vi ser att många runt omkring oss, både som tränar och som vill komma igång och träna, behöver hjälp och mer kunskap om hur de kan bli rörligare.

Detsamma gäller styrkeutvecklingen. Vi är alla unika och behöver ha hjälp på olika sätt och med olika saker.

Många gånger är programmen inte individanpassade utifrån vad just du har för problem utan mer allmänna. Med hjälp av screening & individanpassad programdesign då ett antal olika tester utförs kan man utifrån det resultat man får fram just utveckla styrke och rörlighetsprogram som är skräddarsydda och exakta just för dig och dina behov.

Vi identifierar det faktiska nuläget, både det som är bra och det som är sämre. Vi adresserar de största luckorna först och därefter ger vi dig en stabil grund för att kunna täppa igen de luckor som finns för att stärka din kropp från grunden.

För att göra individuell screening samt programdesign använder vi oss av STAC PROCESSEN– som är utvecklad av Scandinavian Top Athletic Center.

Läs mer om STAC och STACprocessen här.

I STAC processen använder vi oss av mät- och analysprogramvaran STAC PAD. Genom STAC PAD får vi stödet att kunna ge individanpassade träningsprogram som passar just dig och som bygger just din kropp på bästa sätt.

Genom en STAC Screening får du kunskap om dina brister och styrkor och kan bli både rörligare, starkare och få mer energi i vardagen.

Oavsett om du vill bli rörligare i din träningsform, träna för ett specifikt mål som motionär eller som elitidrottsman/kvinna så kan STACprocessen ge dig ett vetenskapligt och erfarenhetsbaserat helhetssystem och en periodisering av din träning, oavsett idrott, kravprofil eller faktiskt nuläge som är helt unik i världen.

 

STAC Screening innehåller:

  • En screening/undersökning av din flexibilitet, styrka, stabilitet, kraft och balans.
  • Du får ett individuellt utformat träningsprogram som innehåller både styrka och rörlighet utifrån dina unika resultat som framgår av testerna
  • Visning av samtliga rörlighets/styrkeövningar som ingår i programmet.

 

Ord. pris: 1495 kr

NU!

Premiummedlemmar: 20 % rabatt

Basicmedlemmar: 10 %rabatt

 

IMG_9485

 

Boka Stac Screening