NYHET! ”Qick & Dirty” 30 min svettfest!

2020-01-23

Fr o m vecka 5 startar vi vår NYHET ”Quick & Dirty”. Precis som namnet ger en hint om så är passet 30 minuters effektiv träning med fokus på kondition, förbränning och svettfest.

Övningarna är ”enkla” på så vis att du verkligen kan ta i från start. På de här passen använder vi bland annat assaultbikes, roddmaskiner, egna kroppsvikten och lättare övningar med kettlebells och hantlar.

Det här är passet för dig som vill få en ordentlig genomkörare utan komplexa övningar som kräver mycket teknik. Ett perfekt sätt att förbättra din kondition på.

Ren och skär ”njutning” utlovas om man gillar att svettas! Så bara att dyka upp och ta i så mycket du kan utifrån just din förmåga!

Som vanligt kan alltid passen skalas/anpassas utifrån din förmåga.

OBS! Dessa pass kan man även som icke medlem köpa drop-in på. Så ta med dig din partner, kollega, släkting eller vän och kom och svettas hos oss. Om du inte är medlem hos oss idag kan du köpa engångsbiljetter till detta pass. Här går du in och köper en drop in om du inte är medlem hos oss.

Mer effektiv träning än så här hittar du inte!!

Välkomna!

Quick & Dirty

 

2019-03-21

 

 

Gymnastik Workshops i januari!

2019-01-03

wondr.se/w_application/applicants/form_view/5c269e55-3800-45da-9d57-01110a0000ac

Vi expanderar & söker nu flera CrossFit Coacher till oss!

2018-08-27

Vi står inför ett expansivt skede hos oss på CrossFit LifeBox i Karlstad. Trycket att få träna hos oss är stort vilket vi självklart tycker är oerhört roligt! Vi söker nu därför flera coacher till vår box på Lamberget i Karlstad.

Läs mer här i bifogad fil och välkommen med din ansökan!

Annons ansökan CrossFit coacher NY

/CoachTeamet CrossFit LifeBox

 

Bild annons

Tillbaka till rutiner igen!

2018-08-08

Hoppas ni haft en skön sommar i de fantastiska vädret vi har fått uppleva i år!

Från och med vecka 32 mjukstartar vi ordinarie schema. Från vecka 33 kommer vi att komplettera med ytterligare pass och då är även de tidiga morgonpassen kl 06.30 tillbaka.

Under hösten kommer vi att hålla olika workshops och andra aktiviteter så se fram emot en spännande höst hos oss på LifeBox!

Temat för augustimånad i vår programmering kommer att handla om olympiska lyft så se fram emot att lyfta lite extra mycket i augusti.

Vi är taggade att ta hand om er! Nu kör vi!

/Coachteamet

 

tumblr_ma9ov3sEBO1qapdfko1_1280

 

Testmånad under hela maj!

2018-05-01

Under majmånad kommer vi återigen att genomföra ”Fitness testing”. Det här gör vi för att vi ska testa oss inom de 10 fysiska förmågorna:

Strength power, flexibility, stamina, accuracy, agility, cardiovascular endurance, coordination, speed and balance.

Det blir både tester i gymnastikmoment, uthållighet och lyft samt även ett antal Benchmark WODs. Allt för att vi ska kunna mäta vår egen personliga utveckling samt hitta våra styrkor och svagheter.

Testerna är för ALLA och passen är uppbyggda som våra ordinarie pass med uppvärmning, skill/styrka, prep och WOD. Så vi vill uppmuntra alla medlemmar till att försöka vara med på så många tester som möjligt. Det går självklart bra att genomföra dem på egen hand i open box, men kom ihåg att anteckna ditt resultat. Registrera gärna i dina resultat SugarWOD så har du alla samlade på ett ställe.

HÄR nedan kan se alla tester som kommer att genomföras:

WUWO-Fitness-Testing-Notes-FAQs

WUWO-fitness-tests

Foto 2018-05-01 11 15 33

 

LifeBox Games & 5 års jubileum lör 26 maj!

2018-04-12

Lördag den 26 maj är det dags för årets happening hos oss på CrossFit LifeBox nämligen..

L I F E B O X   G A M E S  2 0 1 8   &  5 – Å R S  J U B I L E U M!

Vi laddar för en magisk dag med LifeBox Games & en riktigt hejdundrande fest på lördagskvällen.

På vår privata FaceBook sida ( sök på: crossfitlifebox medlemmar ) lägger vi ut all information gällande dagen löpande. Så håll dig uppdaterad där!

thumbnail 2

Nu börjar vi använda SugarWOD!

2018-01-23

Nu startar vi igång med att använda SugarWOD!

Det är en app där ni som medlemmar kan kartlägga era träningspass, samla era scores och era PR-vikter på en och samma plats. Det är också ett grymt sätt att stärka vår community än mer! Här kan vi ge varandra uppmuntran och pepp för att hålla motivationen vid liv. Så låt fistbumpsen flöda!

Vår programmering är synkad med appen så du loggar helt enkelt in ditt resultat på din sida efter att du genomfört din WOD.

Det här är också ett sätt för oss coacher att kunna interagera med er medlemmar än mer och få kartläggning över hur utvecklingen i boxen ser ut. Vad behöver vi träna mer på, vilka moment ser vi att många har svårt med t ex.

Vi vill uppmuntra att så många som möjligt av er laddar hem appen och skapar en profil så snart som möjligt och kör igång!

Vi har nu testkört SugarWOD under några veckor och låtit några av er medlemmar fått vara lite av försökskaniner och både de och vi coacher har verkligen gillat detta!! Riktigt kul, peppande och användbart verktyg.

Läs mer om SugarWOD via länken: https://www.sugarwod.com/

Du söker på CrossFit LBK när du skapat din profil i appen. Vi står för månadskostnaden så ni betalar inget för detta!

Ps du kan självklart logga alla dina WODs så även för dig som inte följer vår programmering.

thQRVIBDUO