”Quick & Dirty” Precis som namnet ger en hint om så är passet 30 minuters effektiv träning med fokus på kondition, förbränning och svettfest.

Övningarna är ”enkla” på så vis att du verkligen kan ta i från start. På de här passen använder vi bland annat assaultairbikes, roddmaskiner, egna kroppsvikten och lättare övningar med kettlebells och hantlar.

Det här är passet för dig som vill få en ordentlig genomkörare utan komplexa övningar som kräver mycket teknik. Ett perfekt sätt att förbättra din kondition på.

Ren och skär ”njutning” utlovas om man gillar att svettas! Så bara att dyka upp och ta i så mycket du kan utifrån just din förmåga!

Som vanligt kan alltid passen skalas/anpassas utifrån din förmåga.

OBS! Dessa pass kan man även som icke medlem köpa drop-in på. Så ta med dig din partner, kollega, släkting eller vän och kom och svettas hos oss. Om du inte är medlem hos oss idag kan du köpa engångsbiljetter till detta pass. Här går du in och köper en drop in om du inte är medlem hos oss. Därefter kan du enkelt boka dig på det ”Quick & Dirty” pass du vill köra.

Mer effektiv träning än så här hittar du inte!!

Quick & Dirty